Ishavskatedralen - Tromsøysund menighet

Bryllup

Om dere går med planer om å gifte dere i Tromsdalen kirke, så vær klar over at veldig mange ønsker sommerbryllup, og derfor er det er lurt å være tidlig ute med å bestille den datoen og det klokkeslettet dere ønsker.

Før dere kan gifte dere i kirka, må dere ta kontakt med folkeregisteret  og ordne med nødvendige papirer. Dette kan gjøres på telefon 815 81 744  eller http://www.skatteetaten.no/no/Person/Folkeregister/Ekteskap-og-samliv/Ekteskap/Ekteskap-i-Norge/ .

Bestilling av dato og ønsket kirke gjøres på kirkekontoret i Tromsø, tlf. 77 60 50 90. Når bryllupsdatoen nærmer seg  vil presten som skal vie dere ta kontakt med dere og avtale tid for vigselssamtale. I denne samtalen blir det snakket  om hva det innebærer å gifte seg, samt det praktiske  og åndelige som skjer  inne i kirka under selve seremonien.

Her finner dere kontaktskjema: https://kirken.tromso.no/Vigsel 

Det er ikke mulig bestille ved å ringe eller sende e-post direkte til Tromsdalen kirke/Tromsøysund menighet.

www.kirken.no finner  du en grei oversikt over det som skjer i kirken, forberedelsene før og mye annet som er viktig å huske på ved et bryllup – som program, salmer m.m. Du kan også laste ned hele bryllupseremonien  på bokmål og nynorsk som pdf.

Lykke til og velkommen