Ishavskatedralen - Tromsøysund menighet

Konsert med Kristin Minde

DATO: 10. juni 2021 kl. 20:00–21:30
STED: Ishavskatedralen
KATEGORIER: Konsert

Kristin Minde med musikere ønsker velkommen til stemningsfull konsert i Ishavskatedralen 10. juni kl 20. Med i bandet er jazztrompetist Jonas Kilmork Vemøy (kjent fra flere egne jazzprosjekter, spiller også med Marthe Wang/Helene Bøksle) og gitarist Espen Tappel (spiller med Sigvart Dagsland) og lydmann Jon Anders Aagard.

Kristin er en stor formidler, og med underfundige betraktninger og lune sanger fra pianokassen høster hun både tårer og latter på sine konserter. Med sin trio fremfører hun sine sanger som er en blanding av pop, jazz og med en nerve fra folkemusikktradisjonen. I tillegg blir det også noen kjente og kjære salmer i ny drakt. Konsertene til Kristin er ektefølte, varme og nære. Og sammen med jazztrompetist Jonas Kilmork Vemøy og strenge-kunstner Espen Tappel, skaper de musikk som toner lenge etter at musikken har sluttet å spille.


I år er det 10 år siden Kristin gav ut første soloalbum, og i høst slippes hennes 5. album “Alle slags dager” ut. Gjennom disse årene har hun vært stadig på reis med nye album i bagasjen, med jevnlig spilling av sine sanger på NRK P1. Hun har også gjort seg bemerket gjennom sine samarbeid med artister som Lars Bremnes, Trygve Skaug og Paul Hansen fra Vamp. Siden forrige soloalbum i 2018, har hun reist rundt med sitt band til fulle hus i hele Norge. Etter flere års konsertvirksomhet, har hun i dag et voksende publikum i hele Norge, og gjennomfører årlig 50 – 100 konserter.
 
”Et ekstraordinært talent. Hun lager sofistikert og spennende popmusikk, som oftest sjarmerende lavmælt uten store fakter. Kristin er en strålende vokalist og låtskriver.”  – Avisen Østlendingen
Link til musikkvideoen «Opp»: https://www.youtube.com/watch?v=xE6kcvss29w

Pris: 300.

Billetter kjøpes her: https://mindtheart.hoopla.no/sales/157822322