Ishavskatedralen - Tromsøysund menighet

Organister sommeren 2017

Ivar Jarle Eliassen

Ivar

Ivar Jarle Eliassen er født og oppvokst i Sørreisa. Fra 1984 hadde han sitt hovedvirke som kantor i Lenvik menighet. Han har i tillegg arbeidet som inspektør ved Kulturskolen i Lenvik og høgskolelektor ved Kirkelig utdanningssenter i nord og Universitet i Tromsø.

I forbindelse med Reform av kirkens gudstjenesteliv har han vært med i Nemnd for gudstjenesteliv, Salmekomiteen og Koralbokkomiteen.

Han har komponert og arrangert en god del musikk for kirkelig bruk og arbeider nå som rådgiver for kirkemusikk og kultur i Nord-Hålogaland bispedømme.

 

Natalia Furmankova

Natalia Furmankova

Hun er født i 1962 i Sankt-Peterburg. Hun har fullført Konservatoriet i St.Petersburg i mastergrad både som organist og pianist. Siden 1987 har hun hatt konserter i flere land, bl.a. Norge, England, Sveits, Tyskland, Østerrike og Sør-Korea. Fra 1990 til 2010 var hun ansatt som organist i Filarmonienens Store sal i St. Petersburg. Hun har vært organist i Lyngen og Storfjord kommuner siden 2010 (nå i Storfjord).

 

Linde Mothes

4784132_1235081[1]

Linde Mothes er utdannet som kirkemusiker i Dresden,  Tyskland og i Paris. Hun har arbeidet som kirkemusiker i Berlin, og som høyskoledosent i orgel og korledelse i Halle og Dresden. Hun setter stor pris på mangfoldigheten som yrket som kirkemusiker tar med seg, og har spilt mange orgelkonserter ulike steder  i Europa og Kina. Hun har også arbeidet som kordirigent og framført en rekke korkonserter, både a capella og oratorier.

 

 

Maria Daniela Raasch

Maria-Daniela Raasch - orgel 2

Maria-Daniela Raasch er kantor i Skånland, Sør-Troms. Hun tok diplom i kirkemusikk ved Ernst-Moritz-Arndt Universität Greifswald og flyttet til Norge i 2005. For tiden studerer hun ved musikkonservatoriet Tromsø til master i utøvende orgelspill.